Prognozite.org

За нас

Идеята на сайта за футболни прогнози Prognozite.org е да пресмята по дадената система вероятността за изход на даден мач като смята колко процента може да се случи да излезе победа за домакините, колко процента равен мач и колко процента победа за гостите.

Играем само 1, X, 2 или двоен шанс - 1X, X2 и 12. Системата не дава други прогнози.

Системата е самообучаваща се и дава по-добри показатели с напредване на първенството. По време на лятната подготовка много от отборите правят промени в съставите, на треньорите, на схемата на игра.

Системата смята 8 показателя за определянето на процентите вероятност. В началото на сезона се вземат мачовете от предния сезон. Но с напредването на сезона и изиграването на мачовете - започват да се вземат предвид и мачовете изиграни през сезона, които имат много голяма тежест в определянето на процентите вероятност. Затова препоръчваме да играете мачове от първенства, които са изиграли вече 4-5 кръга.

Надяваме се да Ви бъдем полезни с нашите Футболни Прогнози и още повече с нашата система за оценка на вероятността за изхода на даден футболен мач. За връзка с Екипа на Сайта, относно възникнали въпроси или предложения, можете да използвате формата за контакт с нас. Ще се стараем да получавате своевременен отговор на всяко Ваше запитване.

Може да се свържете с нас на admin (at) prognozite.org.

Успехи и много печалби!