Prognozite.org

Условия за ползване

Съдържанието на сайта се изразява в публикуването на футболни прогнози за изхода на предстоящи футболни мачове, като вероятността за крайният изход на даден двубой се изчислява по специфична система, която дава процент като вероятност за победа на домакините, гостите или равен мач. На база на тези проценти се определя съответно знака - 1, X, 2, 1X, X2 или 12.

Всички посетители на Сайта се считат за Потребители на ресурсите му. Предоставянето на футболни прогнози в него няма за цел да подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности. Сайтът е създаден с образователна и развлекателна цел и призовава към отговорно залагане. Сайтът НЕ носи отговорност за материални и/или всякакви други загуби в резултат от използването на футболните прогнози в него, както и за достоверност и висока познаваемост на системата за футболни прогнози. Също така се задължава да не търси финансова и/или друг вид компенсация за Екипа си при евентуални печалби на своите Потребители, при използването на прогнози, публикувани в сайта Prognozite.org.

Футболните прогнози, публикувани на сайта, са анализи на моментната форма и възможности на отборите, участващи в избраните срещи, като се вземат предвид фактори като класиране, директни срещи м/у тимовете и последни срещи на отбора домакин. На базата на системата ние предоставяме напълно безплатно за всички потребители на сайта прогнози за изхода на тези двубои. Футболът е непредвидима игра и често има фактори като ранен гол, контузия на водещ играч и други такива, които могат да променят изхода на двубоя и да провалят прогнозата. Затова ние не носим отговорност за верността на прогнозите.

Сайтът поддържа и архив на прогнозите, който може да се разглежда напълно безплатно от всички посетители на сайта. Но нито една част от публикуваното съдържание в Сайта обаче, НЕ може да бъде копирана и/или разпространявана по никакъв начин, без ИЗРИЧНОТО писмено съгласие на Екипа на Сайта, в рамките на Закона.

Сайтът не носи отговорност за верността на публикуваната информация.

На Сайта може да има публикувани връзки, които да препращат към други Интернет адреси, които не работят. Сайтът не носи отговорност за публикувано съдържание извън домейна Prognozite.org.